Hoe kan ik een PIN code krijgen?

Je kan de pin code enkel via de web-versie van de site in je profielinstellingen krijgen. Onderaan de pagina kan je de PIN code opslaan button vinden. Klik hierop en volg verdere instructies. Bewaar de code veilig en verlies deze niet. Er is geen andere manier om de PIN code te zien in je profiel.

Momenteel kan je enkel via de web-versie van de site een PIN code aanvragen.
Om de PIN code te ontvangen, log in en voer je telefoonnummer in bij je profielinstellingen. Na invoering van je telefoonnummer ontvang je een SMS met daarin je persoonlijke PIN code.