Over ons

Bonusway is sinds 2020 de nieuwe naam van de in 2008 opgerichte succesvolle cashback service provider Shopkorting.nl. Shopkorting.nl was één van de eerste cashback platformen in Nederland met ook een basis in België, en heeft in ruim tien jaar tijd bijgedragen aan de algemene bekendheid van het fenomeen in ons land.

Bonusway is in 2011 gelanceerd in Finland, toen vier jonge ondernemers een kans zagen een platform te bouwen waarmee gebruikers door heel Europa slim en met name ook sociaal online konden gaan winkelen. Vandaag is Bonusway actief in meer dan 16 landen, met zo’n 5 miljoen gebruikers en 10 duizend partner-shops. En we groeien elk jaar nog door!

Naast de speciale tracking technologie biedt Bonusway gebruikers een hechte community die het mogelijk maakt bonussen te verdienen met online shoppen. Een gemiddelde gebruiker kan tot wel honderden euro’s per jaar besparen door slim aankopen te doen via onze dienst.

Ons internationale team verwelkomt je graag bij Bonusway, in de hoop dat we online shoppen makkelijk, leuk, en financieel aantrekkelijk voor je kunnen maken.

 

Bonusway Oy

Tallberginkatu 2 A , 00180

Helsinki, Finland