Tips om altijd jouw bonus te ontvangen!

1. Deactiveer AdBlock en andere browser extensies
Deze programma’s en browser add-ons gebruiken en/of verwijderen cookies, wat betekent dat de webshop de klant niet zal herkennen als Bonusway klant. Er wordt dan ook geen bonus toegekend.

2. Verzeker dat je internet browser is ingesteld om cookies te accepteren
Webshops gebruiken cookies om te identificeren dat jouw aankoop is geplaatst via Bonusway, waarna jouw bonus aan jouw account zal worden toegevoegd. Alvorens door te gaan naar een webshop vanuit onze link, verzeker dat je browser cookies accepteert.Meer informatie over cookies en hoe deze te accepteren, vind je hier.

3. Gebruik in geen enkele browser privé-modus of incognito-scherm
De browser-geschiedenis wordt niet opgeslagen op een incognito tabblad, en zodoende wordt Bonusway klik-informatie ook niet doorgegeven aan de webshop. In dit geval zal de bonus niet geregistreerd worden en kan deze ook niet achteraf handmatig toegevoegd worden.

4. Gebruik geen ander bonusprogramma
Indien je punten verdient/gebruikt met een beloningsprogramma van een webshop, dan kunnen we niet garanderen dat de bonus geregistreerd wordt. Deze programma’s en/of persoonlijke kortingen genieten de voorkeur van de webshop en kunnen de Bonusway tracking cookie overschrijven waardoor er geen bonus zal worden geregistreerd.

5. Gebruik enkel promotiecodes van Bonusway
Indien je een code gebruikt hebt die niet afkomstig is van de Bonusway Kortingscodes pagina (zoals bijv. een kortingscode van de webshop of kortingscodes aggregator), is deze normaal gesproken niet in connectie met de bonus, waardoor de bonus niet geregistreerd wordt in je account.

6. Bezoek geen prijsvergelijking-websites of kortingcode-pagina’s
Prijsvergelijking- en kortingscode websites ontvangen een verkoopcommissie via hun gebruikers, net zoals Bonusway. Indien je één van deze pagina’s bezoekt alvorens of tijdens het plaatsen van je aankoop, dan kan de Bonusway cookie overschreven worden door de cookie van één van deze pagina’s. Als je zo’n pagina bezocht hebt, is het aangeraden om de browser cookies te wissen of een andere browser te gebruiken om je bonussen te verdienen.

7. Gebruik de mobiele app van de webshop niet (behalve AliExpress)
Als je winkelt op een mobiel apparaat, maak dan enkel gebruik van de browser versies van de webshops / boeking-dienst.  Indien je gebruik maakt van de app van de webshop om een aankoop te doen, dan wordt de bonus niet toegekend. Dit is met uitzondering van AliExpress: je kan met vertrouwen winkelen en bonussen verzamelen bij het wisselen van de Bonusway app naar de AliExpress app.

8. Voeg enkel producten toe aan de winkelwagen na het doorklikken via Bonusway
Sommige webshops vereisen dat je winkelwagentje leeg is wanneer je doorklikt via Bonusway om je aankoop te plaatsen. Indien je bij voorbaat al producten had toegevoegd in je winkelwagen, is het mogelijk dat bonussen niet geregistreerd worden.

9. Wis cookies indien je aankopen niet worden geregistreerd
Als je opmerkt dat bonussen geregeld niet geregistreerd worden, probeer dan je browser cookies te wissen van je browser instellingen. Het kan gebeuren dat oude cookies in je browser opgeslagen blijven, wat ervoor zorgt dat de Bonusway tracking cookie, die een bonus toekent aan jouw account, wordt overschreven.

10. Bezoek de webshop niet alvorens door te klikken via Bonusway
Indien je de site van de webshop hebt bezocht alvorens door te klikken via Bonusway, dan kan de webshop er vanuit gaan dat ze als eerste en rechtstreeks bezocht is en dat de geplaatste aankoop dus niet te danken is aan Bonusway. In dit geval wordt er geen bonus toegekend aan jouw account.

11. Vermijd het bezoeken van websites die webshops adverteren die eveneens partners van Bonusway zijn
Indien je andere tabbladen – die advertentie-banners of links bevatten – open hebt tijdens het plaatsen van je bestelling, dan is het waarschijnlijk dat de bonus niet wordt toegekend.
Aan de technische zijde: advertentie-banners kunnen jouw cookie overschrijven en zodoende zal de verkoopcommissie toegekend worden aan de geopende website waar de banner gevonden kan worden.
Probeer om geen andere tabbladen te openen alvorens of tijdens het voltooien van de aankoop – ga rechtstreeks naar Bonusway en klik door naar de webshop. Je kan ook een aparte browser gebruiken waarmee je enkel bonussen verzamelt.

12. Plaats geen bestelling via telefoon
Je kan geen bonussen verzamelen indien je een bestelling/reservatie via een telefoongesprek hebt geplaatst. Om een bonus te kunnen registreren, moet je altijd doorklikken naar de webshop via Bonusway en vervolgens een aankoop doen op de webshops’ website.

13. Plaats geen bestelling op een webshop-pagina in een ander land (bijv. Ellos.se)
Je verdient enkel een bonus voor de bestellingen geplaatst op de pagina naar waar je rechtstreeks verwezen wordt door de link van Bonusway. Indien je het land wijzigt, is het mogelijk dat je geen bonus ontvangt.

14. Lees zorgvuldig de speciale voorwaarden van de webshop
Vele webshops geven geen bonussen voor bestellingen die, bijvoorbeeld, van kortingscodes of aanvullende handelswaar diensten (zoals een cadeaubon of loyaliteitsprogramma) gebruik hebben gemaakt. Soms komen niet alle producten in aanmerking voor een bonus, of wordt de bonus enkel toegekend aan bestellingen van een bepaalde prijs. We raden aan dat je altijd de speciale voorwaarden zorgvuldig doorneemt op de pagina van de webshop op de Bonusway website om te verzekeren dat je altijd een bonus ontvangt.