Mis nooit meer een bonus op je online aankopen

Installeer onze Bonus button en vergeet nooit meer om bonussen te verzamelen voor je aankopen

Krijg een bonus herinnering op de pagina van de webshop.
Indien je vergeten bent om naar de webshop te gaan via onze dienst, dan zal de Bonus button je eraan herinneren om bonussen te sparen voor je aankopen. Klik simpelweg op de oranje knop bovenaan de pagina en je zal een bonus ontvangen voor jouw aankoop.

Je kan ons ook vinden via Google search.
Als je via Google zoekt naar een webshop waar we mee samenwerken, dan zal de Bonus Button je onmiddellijk in je Google’s search melden hoeveel bonus je kan verdienen voor jouw aankopen.

Snelkoppeling naar jouw favoriete webshops.
Wanneer je onze Bonus Button installeert, dan zal een kleine Bonusway knop verschijnen in de rechterbovenhoek van je browserscherm. Met behulp van deze knop, kan je snel en eenvoudig je bonussen verzamelen bij elke van onze webshops.

Simpel bonussen verdienen.
Met de Bonus Button, hoef je niet per sé naar onze dienst te gaan alvorens je start met shoppen. Je kan een bonus verdienen voor jouw aankopen door simpelweg op de Bonus Button te klikken op de startpagina.

Let op: sommige webshops staan de Bonus Button niet op hun pagina’s toe.