Hoe je Bonusway gebruikt

Hier leggen we je uit hoe je geld kan terug verdienen voor je online aankopen via onze dienst. Lid worden en gebruik maken van onze dienst is volledig gratis.

1. Log in met je Bonusway account

Log in met je Bonusway account

Je moet bij onze dienst ingelogd zijn om voor jouw online aankopen te kunnen genieten van ons bonus systeem. Je kan inloggen via Aanmelden in de boven rechterhoek van je scherm.

Indien je jezelf hebt aangemeld met een e-mailadres en wachtwoord, gebruik deze dan om in te loggen.

Indien je jezelf hebt aangemeld via jouw Facebook account, log dan in op onze dienst met jouw Facebook account.

2. Zoek via het zoekveld op onze startpagina naar de webshop waar je een aankoop bij wilt doen

Zoek via het zoekveld op onze homepage naar de webshop waar je een aankoop bij wilt doen

3. Klik door naar de gewenste webshop via onze dienst

Klik door naar de gewenste webshop via onze dienst

Als je een webshop hebt gevonden waar je wilt winkelen, ga dan naar de webshop door op de ´Ga naar webshop´-knop te klikken alvorens je bestelling te plaatsen.

Dit is een zeer belangrijke stap! Wanneer je de knop aanklikt, wordt een cookie aangemaakt, dit is een bestand met je account-gegevens, waardoor we jou kunnen identificeren als een gebruiker van ons. Indien je niet via onze knop doorklikt naar de webshop, dan zal deze niet weten dat jij onze gebruiker bent en zal ons daardoor ook geen commissie betalen.

Dus, om bonus te ontvangen op jouw aankopen, moet je altijd een webshop bezoeken via Bonusway.

4. Plaats je bestelling zoals je gewend bent

Als je eenmaal op de webshop bent, winkel dan gewoon zoals je gewend bent.

Zorg er wel voor dat je direct nadat je doorgeklikt bent je bestelling afrond. Als je bijvoorbeeld de browser of app afsluit en later het shoppen hervat dan werkt ons tracking systeem niet, waardoor geen bonus zal worden toegekend aan je Bonusway account.
Indien je jouw apparaat hebt herstart, bezoek dan de webshop opnieuw via het Bonusway platform alvorens verder te winkelen.

We raden af om andere websites te bezoeken alvorens jouw bestelling te plaatsen. Indien je een andere website bezoekt (zoals bijvoorbeeld een vergelijking-site of kortingscode-site) kan deze site onze cookie overschrijven op jouw browser. Wanneer dit gebeurt, dan zal de webshop de commissie op jouw aankoop betalen aan deze andere website.
De bonus die jij van ons ontvangt is de verkoopcommissie die aan ons betaald wordt die wij met jou delen. Als de webshop ons geen verkoopcommissie betaald, dan kunnen we helaas ook geen bonus aan jou uitbetalen op jouw aankoop.

Het is ook een goed idee om de beveiligingsinstellingen van je browser na te kijken en ons toe te laten om cookies op te slaan op jouw browser. Ook raden we het gebruik van programma´s af die cookies verwijderen (zoals bijvoorbeeld AdBlock).

5. Geniet van je Bonus!

Gewoonlijk zal de webshop ons binnen een uur na je betaling van de aankoop laten weten dat we voor jouw aankoop een verkoopcommissie hebben ontvangen. We zullen dan een bonus in ‘openstaande’ status aan jouw account toevoegen.

Afhankelijk van de webshop, kan het tot 4 weken duren voordat onze verkoopcommissie wordt geaccepteerd. De webshop zal wachten tot de retour periode is overschreden om zeker te zijn of je een aankoop hebt geretourneerd of niet. Indien je een aantal of alle producten van je aankoop retourneert, dan ontvang je geen bonus op je aankoop. Indien je met krediet hebt betaald, dan zal de webshop wachten totdat je effectief voor je aankoop betaald hebt.

Op het einde van de maand declareren onze partners een factuur bij de webshops. Wanneer de webshop ons de verkoopcommissie op jouw aankoop heeft betaald, zullen we jouw bonus op de status ´Goedgekeurd´ zetten.

6. Hoe de bonus te ontvangen op je bankrekening.

Wanneer je tenminste 10 € aan goedgekeurde bonussen hebt verdiend, dan kan je een opname aanvragen van je bonussen naar je bankrekening.
Je kan de bonussen opnemen via de “Bonussen” pagina, onder het tabblad “Goedgekeurde bonussen”, door op de “Bonussen opnemen” knop de klikken.

We betalen de bonussen naar jouw bankrekening volledig uit in cash. Afhankelijk van jouw bank, zal het 2 tot 3 werkdagen duren alvorens de bonussen op je bankrekening staan.