Ik kan niet naar de pagina van de webshop. Ik krijg de melding “Adblock uitschakelen”. Wat moet ik doen?

We raden aan plug-ins en add-ons te sluiten, of een andere browser te gebruiken met een opgeschoonde zoekgeschiedenis wanneer je een aankoop doet.

Hou er rekening mee dat browser plug-ins de registratie van bonussen kunnen beïnvloeden, gezien de meesten cookies gebruiken die mogelijk de Bonusway cookie belemmeren in het registeren van bonussen. Zorg ervoor dat ad-blockers en andere third-party browser extensies uitgeschakeld zijn, zoals bijvoorbeeld maar niet beperkt tot: Adblock, friGate CDN, Aliexpress Seller Check, Ali tools, Privacy Badger, Ghostery, uBlock, alsmede VPN/Proxy/Socks extensies. Als je Kaspersky Internet Security antivirus hebt met de Anti-Banner functie ingeschakeld, dan raden we aan deze functie of de volledige anti-virus via de instellingen uit te schakelen als je voor bonus aan het shoppen bent.