Nodig een vriend(in) uit

Waar kan ik de verwijslink vinden?

De verwijslink kan in je Profiel gevonden worden. Je kan deze kopiëren en naar je vriend(inn)en sturen via Facebook of email.

Hou er rekening mee dat de verwijslink voor persoonlijk gebruik en verspreiding onder je vrienden bedoeld is. Als je Bonusway onder een groot publiek wilt promoten (bijv. website, YouTube kanaal of een pagina op social media), dan raden we je aan ons affiliate programma te gebruiken.

Waarom is mijn verwijzingsbonus nog steeds openstaand of geannuleerd?

De status van de verwijzingsbonus wordt op hetzelfde moment aangepast als dat je vriend(in) de bonus krijgt bijgeschreven voor zijn/haar aankoop. Zolang je vriend(in) – aan wie je Bonusway hebt aanbevolen – nog niet tenminste 1€ aan goedgekeurde bonus heeft gespaard, dan zal je verwijzingsbonus openstaand blijven totdat dit bedrag is behaald. Hou er rekening mee dat de Bonusway welkomstbonus niet geldt voor dit minimale bedrag.

Als je vriend(in)’s bonus goedgekeurd is, maar jouw verwijzingsbonus geannuleerd is, neem dan contact op met ons.

Kan ik mijn vriend(inn)en uitnodigen Bonusway te gebruiken?

Je kan je vriend(inn)en uitnodigen Bonusway te gebruiken en bonussen te verdienen.
Je verdiend 5 € bonus voor elke vriend(in) die je uitnodigt, wanneer deze onze dienst begint te gebruiken en tenminste 1 € aan bonussen spaart (exclusief Bonusway bonussen) gedurende een periode van 12 maanden vanaf de registratie datum.
Je vriend(in) zal ook een 5 € welkomstbonus ontvangen op het moment van registratie.

Nodig je vriend(inn)en uit door ze een speciale link te sturen, welke hier gevonden kan worden.

Lees voor gebruik de regels voor ons verwijsprogramma via bovenstaande link goed door.

Een vriend(in) heeft zich via mijn link geregistreerd, maar ik heb geen verwijzingsbonus ontvangen. Wat moet ik doen?
Check met je vriend(in) nog eens goed of hij/zij zich daadwerkelijk via jouw link heeft geregistreerd. Bevestig ook of hij/zij tenminste 1 € aan bonussen heeft ontvangen. Als aan deze voorwaarden is voldaan, maar de verwijzingsbonus is nog niet aan je account toegevoegd, neem dan contact op met ons en we helpen je graag verder.