Eindelijk Solden! Lees onze beste tips

We hebben er dit jaar wat langer op moeten wachten, maar afgelopen week zijn de solden dan eindelijk van start gegaan. En hoe! We vielen haast achterover toen we de eerste kortingen zagen! 

Natuurlijk hebben heel wat winkels een zware tegenslag gehad door corona en zitten ze nu met een enorme overstock die ze nu ook kwijt willen. Daar profiteer jij als consument nu van! Heel wat shops startten reeds met kortingen van minimum 50% en lopen bij enkelen al reeds op tot 80%!

Dit is tegelijk ook best overweldigend dus hoe pak je deze soldenperiode aan? 

Basics

Investeer nú in basics: de kleding die je iedere dag draagt en liefst het langst meegaat. Het is misschien verleidelijk om een t-shirt aan €1 te zien, maar waarom zou je niet eens bij o.a. Ted Baker of de Bijenkorf kijken waar je kortingen vindt van 50 tot 70% en je dus meer waarde uit je geld haalt door een sterk afgeprijsd merk artikel in huis te halen. Of steun lokale Belgische modeketens zoals e5 mode en Torfs waar de kortingen je ook om de oren vliegen en je dus ook onze lokale Belgische economie draaiende houdt.

 

Interieur

We zitten met z´n allen alweer een tijdje binnen en mogelijks wordt dit verder doorgetrokken. Thuiswerken groeit ook in populariteit en dan zit je wel liefst comfortabel. Je bent ondertussen waarschijnlijk wel uitgekeken op steeds dezelfde decor stukken die je jaren geleden in huis haalde en die zetel begint het stilaan ook te begeven. Interieur webshops moeten deze dagen niet onderdoen aan fashion stores want ook hier gaan de kortingen dieper dan diep! Zijn sommige meubels aan vervanging toe, dan twijfel je best niet te lang om deze te vervangen: er is nu nog keuze én de lage prijzen die je nu zal vinden,  zullen zich niet snel herhalen. Check dus snel webshops als Meubis, VtWonen en Lampenlicht.

Verzorging

Vergeet jezelf niet! Door steeds binnen te zitten en te blijven doorwerken, staat verzorging niet bij iedereen bovenaan de prioriteiten lijst. De dagelijkse douche en tanden poetsen doen we nog net, maar de make-up en de scheerspullen zijn misschien wel wat verwaarloosd en die dagcrème werd al helemaal vergeten. Let op dat ook deze producten een houdbaarheidsdatum hebben en heel wat producten zijn waarschijnlijk rijp voor de vuilbak! Hou nu dus eens een grote kuis in je verzorgingsproducten en shop je favoriete merken nu met uitzonderlijke kortingen bij o.a. Ici Paris XL, Douglas, Blisso en Drogisterij.net.

 

Nu is het aan jou! Wat ga jij zeker in de solden halen en wat zijn jouw ultieme tips?