Tips voor voor een geslaagde Staycation

De zomer komt eraan, maar die vakantie…Daar ben je wat onzeker over. Vorige week gaven we je wat informatie en tips hoe je alsnog op reis kan gaan. Hou je echter het zekere voor het onzekere en besluit je dit jaar thuis te blijven? Dan geven we je deze week tips om die Staycation een succes te maken!

Weekendtrips

Om dat vakantiegevoel te creëren moet je niet ver. Ook in eigen land valt er heel wat te beleven. Ga dus eens op verkenning en boek een plekje in een stad die je nog niet bezocht hebt of herontdek de parels die je als vanzelfsprekend beschouwt. 

Je vindt inspiratie en aantrekkelijke deal bij bijvoorbeeld Groupon. Zoek op ´Lokaal´ of stel je gewenste locatie in en laat je verrassen door het assortiment aan hotels en accommodaties.

Dankzij Hoteldeal boek je een prachtig verblijf in Brugge, Antwerpen of Gent!

Samen naar Zee

Voor een strandvakantie moet je heus niet helemaal naar Spanje! Met de stijgende temperaturen, kan je ook in België een zwoele strandvakantie beleven. Met je partner, vrienden of je gezin: het kan allemaal simpelweg aan de eigen Belgische kust. Vakantiehuizen dicht aan het strand, vind je bij o.a. Holiday Suites .

Ook bij Belvilla kan je terecht voor een vakantiehuis aan de kust. Ben je wat avontuurlijker ingesteld? Dan is er ook keuze te over in de Ardennen! Alles wat je nodig hebt voor outdoor activiteiten, vind je bij A.S. Adventure.

Wat doe je als je verbrandt ondanks dat je je stevig had ingesmeerd? Neem het zekere voor het onzekere: bij Drogisterij kan je deze week terecht voor Bepanthen Cooling Foam Spray met 50% korting! 

Thuis

Waar een wil is, is een weg en als je ook maar een beetje creatief bent, kan je zelfs je eigen thuis tot een vakantieoord transformeren.

Heel wat zomerspullen vind je bij de meest vertrouwde winkel, Hema. Geef je thuis een kleine, zonnige make-over: een bed met hotel allures, dat lijkt iedereen wel wat! Hiervoor kan je terecht bij De Matrassen Gigant. Tover die tuin om in een oase dankzij Willy Naessens: nog tot het einde van de maand geniet je van 15% korting op alle tuin- en zwembenodigdheden! 

Hoe ziet jouw zomer er uit en wat zijn jouw tips om het een geslaagde zomer te maken?